Η εταιρεία

Η αρχή της εταιρείας έγινε το 1992 επί της οδού Επιδαύρου 91 λειτουργώντας ως συνεργείο αυτοκινήτου με την επωνυμία «Χρήστος & Γεώργιος Διαμαντής Ο.Ε.». Στα μέσα του 1996 πάρθηκε η απόφαση η εταιρεία να ασχοληθεί και με την εισαγωγή των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών καθώς ματεφέρθηκε στο νέο κατάστημα στην οδό Μαραθωνομάχων 8 στην Ακαδημία Πλάτωνος. Προς το τέλος του 2001 και αναλύωντας τις συνθήκες εργασίας αποφασίστηκε από κοινού η μεταπήδηση της εταιρείας στο χώρο των ανταλλακτικών, αφήνοντας πίσω το συνεργείο. Στο τέλος του 2005 η εταιρεία μας μεταφέρθηκε στην οδό Δράκοντος 87 (πάροδος Κρατύλου), πλησίων ΚΤΕΛ Κηφισού, όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα σε μια έκταση 2.500 τ.μ. με σκοπό τον καλύτερο χώρο εργασίας και την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Από το 2012 η εταιρεία μας ξεκίνησε και την πώληση καινούριων ανταλλακτικών με σκοπό την περαιτέρω διευκόλυνση των πελατών. Τα ανταλλακτικά της εταιρείας μας προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τέλος, η επωνυμία της εταιρείας άλλαξε σε «Χρήστος Διαμαντής & ΣΙΑ Ο.Ε.» καθώς εντάχθηκαν στο ενεργό δυναμικό της εταιρείας μας νέα μέλη της οικογένειας με σκοπό τη διατήρηση της εταιρείας σε βάθος χρόνου, ευελπιστώντας να συνεχίσετε να την εμπιστεύεστε στο χώρο των ανταλλακτικών και να αναγνωρίζετε τη βαθύτατη προσπάθειά της στο χώρο των καινούριων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών.